Αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. το 1997 και το 1999 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη χειρουργική κλινική της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Μέχρι το 2007 ασχολήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας με τη επεμβατική χειρουργική, την Oρθοπαιδική και τη Nευροχειρουργική των ζώων συντροφιάς σε κλινικές της Ελλάδας και από το 2007 διατηρεί την εξειδικευμένη Χειρουργική κλινική, Vet Surgery στο Χολαργό, Αττικής.

Έχει εκπαιδευτεί, σε προγράμματα εξειδικευμένων τεχνικών, στην Ορθοπαιδική και τη Νευροχειρουργική σε Πανεπιστήμια και κέντρα του εξωτερικού (Ohio State University, North Carolina State University, SCIVAC, ESVOT, AOVET, IEWG ).

Είναι μέλος της ΔΕ του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου (ΠΚΣ), της ΔΕ της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ., πρόεδρος της ΔΕ της O.M.O.N. (Ομάδας Μελέτης της Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής), της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. και άλλων Ελληνικών (ιδρυτικό μέλος της ΕΚΕΟΤ, ΕΚΕ) και ξένων (ESVOT, AOVET, IEWG) Επιστημονικών Κτηνιατρικών Εταιριών.

Παρακολουθεί την εξέλιξη της Ορθοπαιδικής και της Νευροχειρουργικής επιστήμης και συμμετέχει σε εθνικά και διεθνή Κτηνιατρικά Επιστημονικά συνέδρια.

Ως Μέλος της Επιτροπής Ενιαίας Υγείας, του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου ( HVA), συμμετείχε στην Επιτροπή διοργάνωσης του 1ου Ελληνικού Forum Ενιαίας Υγείας στην Ελλάδα.