Στέφανος Κλαδάκης

Γενικός Αρχικτηνίατρος Στέφανος Κλαδάκης
Γ΄ Κτηνιατρικό Νοσοκομείο
Πρόεδρος ΔΣ Ελληνικής Εταιρείας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς (ΕΛΕΚΖΣ)

Ο Στέφανος είναι απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ). Έχει μετεκπαιδευτεί στη Χειρουργική των Ζώων Συντροφιάς στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ.
Έχει διατελέσει Διευθυντής Κτηνιατρικών Κλινικών σε τρία Στρατιωτικά Κτηνιατρικά Κέντρα και Νοσοκομεία των Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Πρότυπου Ιατρείου Ζώων (www.animalsurgery.gr) ενώ παράλληλα συνεργάζεται και υποστηρίζει χειρουργικά, ιατρεία και κλινικές μικρών ζώων στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Έχει δημοσιεύσει 51 εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά και πλήρη πρακτικά συνεδρίων ενώ ύστερα από πρόσκληση, έχει παρουσιάσει διαλέξεις και έχει συμμετάσχει ως εκπαιδευτής σε 36 επιστημονικές εκδηλώσεις (συνέδρια, ημερίδες, πρακτικά σεμινάρια και webinars) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Είναι εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς (www.hcavs.gr) από το 2013 και Πρόεδρος του ΔΣ της από τον Απρίλιο του 2019.
Έχει διατελέσει μέλος οργανωτικών και επιστημονικών επιτροπών συνεδρίων ενώ είναι ενεργό μέλος ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιρειών.
Τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τον αθλητισμό και ειδικότερα την καλαθοσφαίριση, την αντισφαίριση, την κολύμβηση και το τρέξιμο. Είναι λάτρης της τεχνολογίας ενώ είναι ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.